lisandstrom

Alla inlägg under januari 2012

Av lisa sandström - 6 januari 2012 21:08

Cha Cha . 

Nu har jag kommit hem från bion , vi träffades halv 5 och det var en timma kvar tills bion så vi gick till fräcka fröken och sandra ville fika lite så vi var där ca45 minuter sen gick vi till bion och såg den och filmen var så jäkla bra , handla om olika delar som liksom hängde ihop tillslut det var massor av kända skådespelare som : Zack Afron , Rachel i glee, och jennifer aniston , Ashton Kutchler m.m .Tipsar verkligen filmen till dom som gillar Romantik , Drama och Humor ni kommer älska den ! Sen begav Nikki och jag mig hem och nu bloggar jag ! Ska börja göra videobloggar med min iphone och lägga upp det på youtube som jag sedan kan lägga upp på bloggen så det kommer bli bra ! 

Nu ska jag se filmen Jag saknar dig och kommer blogga mer om den senare och lägga upp mitt projekt ! Så här får ni bild på filmens omslag , bloggar snart CYA.

   


Av lisa sandström - 6 januari 2012 12:29

Godmorgon :DVaknade för 10 minuter sen skulle ut med hunden men mamma var hemma för det var visst röd dag ja fattar inget varför det sk vara röd dag?Varför är det röd dag kan någon kommentera vad det betyder med röd dag?Idag ska vi antagligen på bio med sandra vi ska se ' new years evee'vet inte hur man stavar men det värkar toppen! Idag ska ni få svaret på min grej jag ska börja med på bloggen varje dag jag gör saken och då ...! Säger inget mer men kommentera gärna ni få ju en länkning ! Btw har fel header byter sen!

Av lisa sandström - 6 januari 2012 01:48

AS GLAD TACK , TACK , TACK , TACK !


   bjuder på det ritande brevid , Kommer göra det varje gång det blir bättre och bättre!


Av lisa sandström - 6 januari 2012 01:30

God Natt babes ! 

Är grymt trött så måste sova nu , Är grymt trög och har glömt visa ledtråden till mitt projekt så ni får det nu och kommer någon gång imorgon avlöja en sak som jag kommer göra på bloggen ungefär varje dag så kommentera gärna om ni vet får ni en länkning så ni har hela dagen på er och gissa vad jag ska göra . Man ser inte så bra men försök endå. Men hörs imorgon , Love u guys sleep well! 

    


Av lisa sandström - 5 januari 2012 23:58

Ni ser ny header?!

Jag byter hela tiden men nu ska jag ha denna ett tag till tror jag   Tack Jessica Carlsson  love u !

http://tessiiicarlsson.blogg.se/ klicka där så kommer ni till snyggingen . Iallfall det var inte mitt projekt som jag håller på med ni kommer får se snart haha !

Av lisa sandström - 5 januari 2012 22:17

Nämen Tjenare Alla Läsare 



Nu ska jag uppdatera lite , Ingeting har hänt nu på den lilla tiden kollar på jersey Shore stavnig älskar det programet till max speciellt Snooki och Jwoww dom är så sköna speciellt snooki då . Så glor på det med kära syster . Har en ny grej på gång på bloggen som jag kommer börja med ni kommer få reda på det snart i kväll så håll ut kik ! Men nu ska jag se klart 

  

Vill även säga vila i frid Linnea vi tänker på dig , och saknar dig.   








Av lisa sandström - 5 januari 2012 17:23

Cha Cha söta  

Har inte hunnit blogga idag morgon för att vaknade id 11 och gick ut med hunden i 50 minuter och sen gjorde mig ordning för Nikki och jag skulle träffa Sandra på stan och käka och prata lite! Vi åkte ner och åt på resturangen butterfly åt kebab med bröd vi snackade om allt möjligt. Sen så gik vi vidare till ett cafe/lunch ställe på övervåningen inne på gränden och nikki köpte cola så vi fortsatte snacka vårat för att butterfly stängde.. Sen efter det så kollade vi lite inne på HM och sen gick vi vidare till ett annat cafe och tog en fika jätte mysig dag faktiskt ! Imorgon ska vi gå på bio tror jag , saknat min moster massor . Ska uppdatera mycket mer i kväll ja lööövar!  

 

På resturangen !

Jeans,munktröja , skinnjacka idag faktiskt.      

Av lisa sandström - 5 januari 2012 01:36

Nu ligger jag ännu bättre till på topplistorna ? !  

Ligger nu på 56 plats utav 469 bloggar det står att det är bara 100 bloggar men på sidan så står det 469 så jag chansar på det så jag ligger ju skit bra till JU ! Ska fortsätta så hära så jag kommer ännu närmre toppen hihi. Men tack så mycket för att ajg syns på listorna iallfall love u guys 

Och ritade till en rolig gubbe , jätte glad!    

Presentation


♥lisandstrom♥


Fråga mig

54 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lisa Sandström

lisandstrom

  Just read it 


Ovido - Quiz & Flashcards