lisandstrom

Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av lisa sandström - 2 augusti 2011 21:45


Go night .

Nu ska ja sova så nu säger ja hejdå puss och kram  

Här får ni en video som min moster gjorde det är om hennes hund Arvid grymt bra är den .

ses!

 






Av lisa sandström - 2 augusti 2011 20:09

Hallo (:

Nu har det tagit ett par timmar sen ja bloggade, har ju simmat för första gången sen 4 veckor det gick as bra träffade de bästa också så vi snackade o allt sånt! Imorgon är morgonträning klockan 08-10 efter de så ska jag vilma och Johanna käka på stan och bara umgås :)

just nu sitter ja och läser bloggar har inget att göra, ska testa göra en video blogg men den kommer nog dampa men vi får hoppas på det bästa (: Nu kommer faktiskt bild på den nya mobilen ja fick asso mammas men nästan inte använd och en liten bok som ja fixade framsidan på! xoxo

   Suddig bild men det är en HTC tegentbord as bra :)

   Boken är det ett vykort från Lovisa när hon var i italien och frimärkena som sitter där uppe o ett Love vyrkort och längst ner mot höger är det sand från italien så Lovisa skicka med! Älskar dej lovisa världens bästa kompis! (L)

 

Skriver om vad ja tänker om typ :)

Större bild :) 

ha det bra puss!  

Av lisa sandström - 2 augusti 2011 13:37

Hej nu är ja tillbaka!

Har ju inte bloggat på länge har ju vart i stugan och på kryssning, Igår kom ja hem från kryssningen iallfall det har vart en sjuk skön kryssning, i lördags så gick vi och la oss 3 på natten vi hade vart på Fun Club liveband party . Emelie oja & Nikki körda spelmaskiner ja vann faktiskt massa skit glad! Sen så har vi vart på däck tagit drinkar tog min favorit pinja colarda hur det stavas as gott . Vi åt bufé massa goda saker..

Snart ska ja dra till första simnningspasset det var igår men var ju inte hemma så det är jätte nervöst för ja kommer antaglien ligga efter men det är bara ta igen, inget speciellt händer i veckan simning kompisar.! Ska träffa bästisen troja Lovisa saknat henne som tusan men ja måste åka nu puss! 

    jag ser ut som ett spöke och ja har en finne ! :(

   :'( 

    Bild ja tror nikki gjorde! mitt sommar lov :)

Presentation


♥lisandstrom♥


Fråga mig

54 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lisa Sandström

lisandstrom

  Just read it 


Ovido - Quiz & Flashcards